Buffet arrangementen

Na 18.00 uur zijn alle buffetten uitsluitend te reserveren incl. 2,5 uur durend drankenpakket en is op basis van zelfbediening.
Extra tijd reserveren is mogelijk, daarvoor rekenen wij per half uur € 2,50 p.p. extra.
Wilt u na 18.00 toch graag bediening voor het drinken? Vraag ons naar de kosten en de mogelijkheden.

Standaard all-inn buffetten, vanaf 20 personen

Chinees buffet
€ 13,95 p.p.
Warm/koud buffet
€ 15,95 p.p.

Kroepoek
Babi pangang
Foe you hai
Koe loe yuk
Chao kai tie (kipfilet in kruidensaus)
Ma la njou yuk  (gestoofd rundvlees)
Saté
Kleine loempia
Gebakken banaan
Salade
Nasi, bami en rijst

Stokbrood, kruidenboter, tapenade
Diverse soorten salade
Visplank
Schnitzel + jachtsaus
Gebakken aardappelen + groente
Kipsaté in satésaus
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Spareribs
Beenham + saus en bolletje

Live Cooking all-inn arrangement, vanaf 20 personen
Bereid en geserveerd door BBQ Brasil

Klik hier voor een sfeerimpressie van het arrangement

Menu Good!
€ 21,50 p.p.
Menu Better!
€ 24,50 p.p.
Menu Best!
€ 28,50 p.p.

Huisgemaakte worst (kip)
Drumsticks
Bavette
Lende
Rib Eye
Klapstuk
Ezeltje (rund)
Stokbrood met kruidenboter
Gebakken ananas met basterdsuiker
Diverse salades

Huisgemaakte worst (kip)
Huisgemaakte rookworst (varken)
Bavette
Rib Eye
Entrecôte
Klapstuk
Staartstuk (picanha)
Ezeltje (rund)
Stokbrood met kruidenboter
Gebakken ananas met basterdsuiker
Diverse salades





Huisgemaakte worst (kip)
Huisgemaakte rookworst (varken)
Drumsticks
Bavette
Lende
Rib Eye
Entrecôte
Klapstuk
Staartstuk (picanha)
Ezeltje (rund)
T-Bone
Ribs (costela)
Stokbrood met kruidenboter
Gebakken ananas met basterdsuiker
Diverse salades

Luxe all- inn buffetten, vanaf 20 personen
Geserveerd door catering van ‘t Hooge

Klik hier voor een sfeerimpressie van de buffetten

Amerikaans buffet
€ 37,50 p.p.
Mediterraans buffet
€ 37,50 p.p.

Huisgemaakte salades
Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen
Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis
Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei
Caribische pastasalade met zee garnituren

Warme gerechten
Virginia ham gemarineerd in honing en mosterd
Gegrilde zalm uit Alaska in kruidenboter
Pittig gekruide “chickenwings” met sweet-chilisaus
Spare ribs in smokey-barbecuesaus
Argentijnse rundvlees chimichurri
Gebakken tijgergarnalen in limoen-koriandersaus

Bijgerechten
Wilde rijst
Gebakken aardappelen in schil met
zeezout en kruidenboter
Bonenschotel met tacoschelpen
Amerikaanse roerbakgroenten

Garnituren
Diverse soorten vers gebakken brood
Roomboter en kruidenboter
Tortillachips met salsa en guacamole
Knoflooksaus
Barbecue saus

Huisgemaakte salades
Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen
Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis
Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei
Caribische pastasalade met zeegarnituren

Warme gerechten
Grieks gerecht van gyros, paprika, courgette en knoflook
Iberisch varken met Spaanse pepersaus
Portugese kipfilet in piripirisaus
Moussaka gemaakt van gehakt, aardappel en aubergine gegratineerd met oude kaas
In olijfolie gebakken zalmfilet met citroenpepertjes

Bijgerechten
Spaanse rijst
Quiche van spinazie met mozzarella
Tortilla van aardappel en groenten
Gewokte Mediterraanse groenten als aubergine, courgette en paprika

Garnituren
Assortiment van het heerlijkste gedroogde vlees uit Italië en Spanje
geserveerd met meloen en port

Gevulde broden met onder andere artisjok, mozzarella, zongedroogde tomaten en ansjovis geserveerd met tapenades en aïoli

(prijswijzigingen onder voorbehoud)