Na 18.00 uur zijn alle buffetten uitsluitend te reserveren incl. 2,5 uur durend drankenpakket en is op basis van zelfbediening.
Extra tijd reserveren is mogelijk, daarvoor rekenen wij per half uur € 2,50 p.p. extra.
Wilt u na 18.00 toch graag bediening voor het drinken? Vraag ons naar de kosten en de mogelijkheden.
Standaard all-inn buffetten, vanaf 20 personen
Chinees buffet € 18,95 p.p. | Warm/koud buffet € 21,95 p.p. |
Kroepoek Babi pangang Foe you hai Koe loe yuk Chao kai tie (kipfilet in kruidensaus) Ma la njou yuk (gestoofd rundvlees) Saté Kleine loempia Gebakken banaan Salade Nasi, bami en rijst | Stokbrood, kruidenboter, tapenade Diverse soorten salade Visplank Schnitzel + jachtsaus Gebakken aardappelen + groente Kipsaté in satésaus Gehaktballetjes in zoetzure saus Spareribs Beenham + saus en bolletje |
Live Cooking all-inn arrangement, vanaf 20 personen
Bereid en geserveerd door BBQ Brasil
Klik hier voor een sfeerimpressie van het arrangement
Menu Good! € 24,50 p.p. | Menu Better! € 27,50 p.p. | Menu Best! € 31,50 p.p. |
Huisgemaakte worst (kip) Drumsticks Bavette Lende Rib Eye Klapstuk Ezeltje (rund) Stokbrood met kruidenboter Gebakken ananas met basterdsuiker Diverse salades | Huisgemaakte worst (kip) Huisgemaakte rookworst (varken) Bavette Rib Eye Entrecôte Klapstuk Staartstuk (picanha) Ezeltje (rund) Stokbrood met kruidenboter Gebakken ananas met basterdsuiker Diverse salades | Huisgemaakte worst (kip) Huisgemaakte rookworst (varken) Drumsticks Bavette Lende Rib Eye Entrecôte Klapstuk Staartstuk (picanha) Ezeltje (rund) T-Bone Ribs (costela) Stokbrood met kruidenboter Gebakken ananas met basterdsuiker Diverse salades |
Luxe all- inn buffetten, vanaf 20 personen
Geserveerd door catering van ’t Hooge
Klik hier voor een sfeerimpressie van de buffetten
Amerikaans buffet € 39,95 p.p. | Mediterraans buffet € 39,95 p.p. |
Huisgemaakte salades Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei Caribische pastasalade met zee garnituren Warme gerechten Virginia ham gemarineerd in honing en mosterd Gegrilde zalm uit Alaska in kruidenboter Pittig gekruide “chickenwings” met sweet-chilisaus Spare ribs in smokey-barbecuesaus Argentijnse rundvlees chimichurri Gebakken tijgergarnalen in limoen-koriandersaus Bijgerechten Wilde rijst Gebakken aardappelen in schil met zeezout en kruidenboter Bonenschotel met tacoschelpen Amerikaanse roerbakgroenten Garnituren Diverse soorten vers gebakken brood Roomboter en kruidenboter Tortillachips met salsa en guacamole Knoflooksaus Barbecue saus | Huisgemaakte salades Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei Caribische pastasalade met zeegarnituren Warme gerechten Grieks gerecht van gyros, paprika, courgette en knoflook Iberisch varken met Spaanse pepersaus Portugese kipfilet in piripirisaus Moussaka gemaakt van gehakt, aardappel en aubergine gegratineerd met oude kaas In olijfolie gebakken zalmfilet met citroenpepertjes Bijgerechten Spaanse rijst Quiche van spinazie met mozzarella Tortilla van aardappel en groenten Gewokte Mediterraanse groenten als aubergine, courgette en paprika Garnituren Assortiment van het heerlijkste gedroogde vlees uit Italië en Spanje geserveerd met meloen en port Gevulde broden met onder andere artisjok, mozzarella, zongedroogde tomaten en ansjovis geserveerd met tapenades en aïoli |
(Prijzen en tarieven onder voorbehoud van wijzigingen)