Luxe buffetten

Geserveerd door catering van ‘t Hooge

Luxe buffetten, vanaf 20 personen

Na 18.00 uur zijn alle buffetten uitsluitend te reserveren incl. 2,5 uur durend drankenpakket en is op basis van zelfbediening.
Extra tijd reserveren is mogelijk, daarvoor rekenen wij per half uur € 2,50 p.p. extra.
Wilt u na 18.00 toch graag bediening voor het drinken? Vraag ons naar de kosten en de mogelijkheden.

Amerikaans buffet
€ 37,50 p.p.
Mediterraans buffet
€ 37,50 p.p.

Huisgemaakte salades
Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen
Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis
Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei
Caribische pastasalade met zee garnituren

Warme gerechten
Virginia ham gemarineerd in honing en mosterd
Gegrilde zalm uit Alaska in kruidenboter
Pittig gekruide “chickenwings” met sweet-chilisaus
Spare ribs in smokey-barbecuesaus
Argentijnse rundvlees chimichurri
Gebakken tijgergarnalen in limoen-koriandersaus

Bijgerechten
Wilde rijst
Gebakken aardappelen in schil met
zeezout en kruidenboter
Bonenschotel met tacoschelpen
Amerikaanse roerbakgroenten

Garnituren
Diverse soorten vers gebakken brood
Roomboter en kruidenboter
Tortillachips met salsa en guacamole
Knoflooksaus
Barbecue saus

Huisgemaakte salades
Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen
Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis
Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei
Caribische pastasalade met zeegarnituren

Warme gerechten
Grieks gerecht van gyros, paprika, courgette en knoflook
Iberisch varken met Spaanse pepersaus
Portugese kipfilet in piripirisaus
Moussaka gemaakt van gehakt, aardappel en aubergine gegratineerd met oude kaas
In olijfolie gebakken zalmfilet met citroenpepertjes

Bijgerechten
Spaanse rijst
Quiche van spinazie met mozzarella
Tortilla van aardappel en groenten
Gewokte Mediterraanse groenten als aubergine, courgette en paprika

Garnituren
Assortiment van het heerlijkste gedroogde vlees uit Italië en Spanje geserveerd met meloen en port

Gevulde broden met onder andere artisjok, mozzarella, zongedroogde tomaten en ansjovis geserveerd met tapenades en aïoli